Wie zijn wij

Bij de Efteling werkt een enthousiast onderzoeksteam op de afdeling Strategie & Onderzoek. Deze afdeling houdt zich bezig met de stem van de gast en zorgt ervoor dat de mening van gasten mee wordt genomen bij belangrijke keuzes die de Efteling neemt. De uitnodigingen voor onderzoeken ontvang je meestal van de drie enthousiaste onderzoekers uit het team:

Lieke van Heel
Lieke werkt al heel wat jaren bij de Efteling. Begonnen als stagiaire en inmiddels is zij Senior Onderzoeker. In december 2010 heeft zij er achter de schermen voor gezorgd dat de Raad der Wijzen en Wijzneuzen zijn opgericht. Daarna heeft ze regelmatig vragenlijsten bedacht. En tegenwoordig zorgt ze er voor dat de stem van de gast bij onze directeuren op de agenda staat!

Sharon Hellings
Sharon werkt sinds de zomer van 2012 als onderzoeker bij de Efteling. Zij vertaalt vragen die Efteling collega’s hebben in vragenlijsten en onderzoekideeën. Als je als Raadslid wordt uitgenodigd deel te nemen aan een onderzoek op locatie of het testen van een Efteling idee, dan zal zij je veelal uitnodigen en te woord staan.

Carolien Govers
Carolien is het nieuwste teamlid van Team Efteling Onderzoek. Vanaf 2017 helpt zij mee om de mening van gasten nog belangrijker te maken bij de Efteling. Dit doet zij door het organiseren van nieuwe onderzoeken en door het analyseren van al eerder uitgevoerde onderzoeken. Ook van haar kun je uitnodigingen voor onder andere online vragenlijsten verwachten!

Daarnaast kun je tijdens de onderzoeken op locatie of bij de Efteling een aantal van onze andere collega’s tegenkomen. Zij doen inspiratie op voor nieuwe ideeën en testen met jullie de zaken die al op de planken liggen.