Raad der Wijzen

De Raad der Wijzen is het onderzoekspanel van de Efteling. In december 2010 is dit panel door de Efteling in het leven geroepen om meer te weten te komen over haar gasten en beter aan de wensen van haar bezoekers te voldoen. Zo zijn we benieuwd naar jouw wensen en meningen over de Wereld van de Efteling, maar willen we ook meer weten over algemenere zaken zoals vrijetijdsgedrag en merkvoorkeuren.

Voor wie?

Iedereen, jong en oud, kan lid worden van het panel en zo de Efteling helpen met haar beslissingen. Ongeacht hoe vaak je de Efteling bezoekt of hoeveel je van de Efteling weet; iedereen die het leuk vindt om met de Efteling mee te denken is welkom! Voor de jongste Efteling liefhebbers (t/m 16 jaar) hebben we een speciaal kinderpanel opgericht: de Wijzneuzen.

Word ook Raadslid!

Geïnteresseerd in toetreden tot de Raad der Wijzen? Vul dan hier je gegevens in. Door dit aanmeldformulier in te vullen zorgen we ervoor dat je uitnodigingen voor onderzoeken krijgt die voor jou van toepassing zijn. In het aanmeldformulier kun je ook je kind(eren) opgeven voor het Wijzneuzen panel. Kinderen kunnen alleen aangemeld worden door hun eigen ouders/verzorgers, omdat zij toestemming dienen te geven voor deelname.