Denk mee met de Efteling!

Welkom op de website van de Raad der Wijzen en de Wijzneuzen, de panels van de Efteling! Leden van deze panels, Raadsleden genaamd, krijgen de mogelijkheid mee te denken met de Efteling.

Raad der Wijzen & Wijzneuzen
Iedereen, jong en oud, kan lid worden van het panel en zo de Efteling helpen met haar beslissingen. Voor onze volwassen panelleden hebben wij de Raad der Wijzen opgericht. Voor de jongste Efteling liefhebbers (4 t/m 16 jaar) is er een speciaal kinderpanel: de Wijzneuzen.

Word Raadslid
Wanneer je lid bent, kun je jouw mening met ons delen via vragenlijsten en bij onderzoekssessies op diverse locaties in het land. Voor meer informatie lees hier verder over de Raad der Wijzen en het kinderpanel; de Wijzneuzen.

Aanmelden is tijdelijk (tot 1 maart) niet mogelijk. Excuses voor het ongemak.

Raadsleden


De Raad der Wijzen is het onderzoekspanel van de Efteling. In december 2010 is dit panel door de Efteling in het leven geroepen om meer te weten te komen over haar gasten en beter aan de wensen van haar bezoekers te voldoen.

Meer informatie

Word ook Raadslid!


Geïnteresseerd in toetreden tot de Raad der Wijzen? Vul dan jouw gegevens in. Door dit aanmeldformulier in te vullen leren we je beter kennen en zorgen we ervoor dat je onderzoeken krijgt die echt van toepassing zijn. Aanmelden is tijdelijk (tot 1 maart) niet mogelijk.

Meer informatie

Onderzoeken


Je ontvangt bij aanvang van een onderzoek altijd een uitnodiging per e-mail en eventueel nog een herinnering. Op mijn onderzoeken zie je de onderzoeken die voor jou klaar staan om aan deel te nemen.

 

Meer informatie

Wijzneuzen
Ben jij nog geen 17 jaar of ouder, maar lijkt het je toch leuk om de Efteling te helpen? Word dan lid als Wijzneus! Als Wijzneus word je een aantal keer per jaar uitgenodigd voor onderzoeken.
Wijzneuzen


Ben jij tussen de 4 en 16 jaar en vind je het leuk om de Efteling te helpen? Als Wijzneus word je een aantal keer per jaar uitgenodigd voor onderzoeken.

Meer informatie

Word ook Wijzneus!


Wil jij lid worden van de Wijzneuzen? Vraag dan toestemming aan je ouders/verzorgers en laat ze hun eigen gegevens hier invullen.

Meer informatie

Onderzoeken


Onderzoeken vinden plaats door het gehele land, dus we zijn ongetwijfeld een keer bij jou in de buurt!
 

Meer informatie